Theesommelier

Theesommelier op locatie inhuren? Dat kan.

Onze gediplomeerde theesommelier kan je inhuren voor je evenement, beurs, congres, seminar of een andere soort bijeenkomst. Wij verzorgen diverse soorten thee-specialiteiten voor je gasten, natuurlijk in overleg met jou. Je proeft de heerlijkste theesoorten, krijgt te horen wat de beste zetmethode voor de thee is. Hebben jij en je gasten vragen over thee, de theesommelier kan ze beantwoorden.

Thee proeverij: Wat is er zoal mogelijk?

  • thee proeverij op locatie
  • theeceremonies uit verschillende landen
  • verrassende thee- en spijscombinaties
  • een verfrissende ijsthee proeverij
  • perfecte organisatie en begeleiding door een echte theesommelier.

Theesommelier op de beurs, congres of seminar

Tijdens de beurs kan een theesommelier op jou stand de mooiste thee schenken, wat wil je uitstralen tijdens de beurs, wij gaan met de thee, servies en beleving met je mee  denken, om de bezoekers zich te laten thuis voelen.

Heb je een congres of seminar en wil je de bezoekers tussendoor wat meer bieden dan de kop thee die normaal aangeboden wordt.  Wij kunnen verschillende soorten thee uit diverse landen voor je schenken. Desgewenst met bijpassende hapjes.

Thee proeverij met mooie thee- en spijscombinatie

Een theeproeverij op locatie is een uitstekende keuze, wij kunnen een thee arrangement voor je samenstellen, spijzen met thee combineren. Welke thee past het beste bij zoete of hartige gerechten. Je kan deze combinatie vergelijken met de wijn bij het eten, wij zoeken niet de beste wijncombinatie maar de beste theecombinatie met eten. Er zijn veel mensen die niet van alcohol houden of het niet willen drinken omdat ze moeten rijden. Je kan voor hen iets speciaals doen.

Boek nu een theesommelier op locatie tijdens je evenement!

Bovenstaand hebben wij een aantal ideeën voor je uiteen gezet, er kan natuurlijk veel meer, wij gaan graag met je in overleg.

Wil je een theesommelier op locatie tijdens je evenement inhuren? Neem dan direct contact met ons op via 0575 501 893 of mail ons op info@6tea6.nl  Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.